TIP.TOP

easy statistics

Wednesday, January 19, 2011

Contest Blog Paling Comel, Cantik dan Kemas~

As-salam~ ^______^
huhu..aQ da xde mase+mOod sangat na wat ape-ape kat blOg neh.
tapi aQ bawu jek kene tagged ngan Miss Amoi Yang Cute~ untOk jOin cOntest.!
tenkiu yep miss amOi~ (^_____^)

Ini "cOntest belOg paling cOmel, Cantik dan Kemas".!
wahhh~...chantek ker belOg aQ.??
kemas.?? =.='
Or cOmel.?? o.O?
erkk...hahaa..aQ rase macam xmasOk maner-maner kategOri jep. aish~!-____-"
tapi xpe larh.
memandangkan aQ da kene tagged, aQ cube gak wat entry neh sebaek yang mungkin.!
Yeah.! (^_____^)


kalO ade yang na jOin, jOin larh cOntest neh..^_____^
dapat adiah baju best tuh.! hehee...

sini syarat-syarat penyertaan ::


  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

5 budak cOmeyy.! ^____^

.:: Meaw~
.:: Nelly

.::: hepiowez.~! ^____^

4 comments:

1st Award From AmOi.! ^___^

kenal as yusra.? o.O.??

scholarship.