TIP.TOP

easy statistics

Sunday, January 9, 2011

Berjalan-sOping-merOnda Melaka.! ^____^

As-salam~ huhu...(^____^)
bawu je balek dari men"derma" duit di Dataran Pahlawan+MahkOta Parade+Pahlawan Walk+Jonker Walk.!
shOpping sakan larh ari neh.! Huhu... pOkai suda.! (x_____x) adeih.! Opss....lupe lak, aQ kuar ngan sOrg hOusemate aQ n 2 Org lagik member classmate. hehee...kami berempat sangat suke shOpping.! Yeah.! adOii.! aQ neh memang xleyh berjalan smbil pegang duet yg banyak larh.! (-___-") abes sume aQ na bOrong. sangat rambang mate.! (@_____@). ari neh jek da abes hampir RM2 rats.! (T___T") trrr........tapi at least aQ puas aty ngan ape yg aQ beli.! hOho...

Chinese New Year da dekat. taOn neh taOn arnab ekk..cOmey.! huhu ^____^


Na balek ke rumah, kami wat decisiOn na bejalan kaki saje. KOje gilerz.! Hehee...Memang jaO na sampai ke rumah, tapi serOnok.! Huhu...sambil-sambil tuh kami bOle tenOk pemandangan waktu malam kat Melaka neh. Memang sangat chantek.! \(^____^)/ dari MahkOta Parade kami berjalan smpai ke Jonker Walk, xpuas kami bergambar. Nite view di Melaka memang yg terbaek larh.! banyak lampu kelip-kelip n ramai gak tOurist. (^_____^) (tapi xdpat na uplOad byk pics...-___-"). Kat Jonker Walk lak sangat ramai Org. Macam ade dalam tin sardin. Na bejalan pOm, terpakse selit-selit. sanggOp mereka-mereka menyelit dalam lautan Org ramai neh kan. sama macam kami jugak.! Huhu...

Yang lagik terbaek, kaki kami sangat saket.! adeih~ (T_____T). ini larh akibat daripada Org yg sangat rajin berjalan. Hahaaa...tapi kami xserik lagik.! sebab ini bukan first time kami wat kOje gilerz neh. next time bOle berjalan lagik.! \(^___^)/ Hehee...



4 comments:

  1. bestnye...lame gile tak jejalan kat melaka..!

    ReplyDelete
  2. waa..melaka last pergi taun lpas..sblum tu da lame ta pergi. byk gile berubah tmpat tu. -.-

    ReplyDelete
  3. emm...agak bykla yg berubah...^_____^
    tempat pelancOngan kan...^^,

    ReplyDelete

1st Award From AmOi.! ^___^

kenal as yusra.? o.O.??

scholarship.