TIP.TOP

easy statistics

Saturday, January 15, 2011

Oh La La~ Layan KHURAFAT.?! o.O?

As-salam~
Waa...baru jek 2minggu aQ balek kampus.~!
ari minggu datang lagik.!
huhu...

Semalam aQ g tengOk cite KHURAFAT.! kat Dataran Pahlawan. Hehe ^____^
isk...giler larh seram.!
aQ tengOk lak time malam.
yang seram tang *hantu tuh.
n sOund efek die yang wat cite tuh betambah seram.
ayakk...aQ rase macam xtengOk pOm cite tuh.
banyak tutOp mate jew...hahaaa
ye larh, kalO da bunyik die start dang dung dang dung, kOmpem-kOmpem larh penOnton akan bayangkan bende tuh akan kuar kan.
sO, dengan sendiriknyer aQ akan menutOp mate untOk xtengOk bende alah tuh -_____-"
isk...rugi x duet wayang aQ.? -___-" adeih~
n aQ rase cite tuh sangat sekejap.
sejam lebih jek aQ dOk dalam wayang. pOpcOrn aQ pOm xabes makan. o.O.
tapi, sO far, bOle larh kalO na layan~ ^____^

Tapi ade yang lawak mase aQ tengOk cite tuh.
aQ xtawu larh, kalO disebabkan keSERAMan cite tuh, penOntOn tuka jadik lawak untOk xrase takOt atau pOm cite tuh memang lawak.
xramai pOm penOnton yang terjerit-jerit takOt, tapi sebaleknyer banyak tegelak jek.
yang lagik xleyh blah, biler part tedengar ade sOrg mamat tuh terjerit, tapi seyes bunyik macam nyah.! auww~
plak tuh time part xde yang seram, sO cume die sorg je larh yang menjerit...
hahaa...giler gamat panggung tuh bunyik Org gelakkan dier. kalO aQ larh, kOmpem-kOmpem da larik kuar.
sebab pastuh jek ramai yang mengajuk care die *menjerit tuh.
malu siOt~. hahaaa..


membe aQ cakap syamsul xsswai bawak watak tuh. muke die steady jek. hahaa
n lagik satu, sume jalan cite die tuh da bOle agak cemane.
cume yang xleyh tahan, nape larh c syamsul tuh na g angkut gak mayat c Anna@Sabrina Ali skalik.
aQ rase dalam dunia realiti, kalO da ngan keadaan eksiden smpai jatO gaung tuh, Org da xpk kut pasai Org laen. larik selamat kan diri dOlu jek. hOhoo...
tapi dah nama pOm cite seram, xbest larh kalO xde yang seram kan..^____^

.:: Selamat berhari minggu.!
.:: mOod picnic kat tepi pantai.! Yeah.! \(^______^)/

1 comment:

  1. awak
    assalamualaikum
    tumpang tanya,.
    nak tanya. camna awak letak profile pic gerak3 tu

    salam singgah
    sila balas di komen saya :)

    |I love BADANG|Siapa RAGAD WALEED AL KURDI? |

    ReplyDelete

1st Award From AmOi.! ^___^

kenal as yusra.? o.O.??

scholarship.