TIP.TOP

easy statistics

Monday, January 31, 2011

SPECIAL GIVEAWAY FROM MOSCOW.! ^____^

As-salam.~ ^____^
Err...As kene tag.?! o.O? Kali neh ngan Incik Pneumedic. ^__^ arigatOu gOzaimashita.!
na suh As jOin GA.?? WOww...First time kutt jOin..Huhu *maklum larh blOgger baru kutt.aish~ -____-"
GA pOm xtawu lagik mende alah ape...isk...-_____-"


MengikOt dari entry Incik Pneumedic, Giveaway neh datang dari jaOh...terbang dari Moscow, Rusia. Wahh~~(^___^) kalO menang, bOle larh dapat cenderamata dari mOscOw. GempaQ kan...xgitu.?? Hehe..
and giveaway neh disediakan Oleh Kak Nor.! (^____^)

Oke. Ini syarat-syarat na jOin GA neh.
1. Peserta musti mempunyai belOg.! (kalO x cemane nak tag member kan.) - betOl jugak kan. ;)

2. Anda dijemput menjadi fOllOwer http://norakhtar.blogspot.com (Tiada paksaan.!) - *dOne.! As fOlo dengan rela hati.! ^___^

3. Post satu entry ttg Giveaway ini di dlm belOg anda "SPECIAL GIVEAWAY FROM MOSCOW" dan link kpd belOg ini (cOpy syarat penyertaan dr nO 1 hingga seterusnyer)...dan kalO rajin letak entry bekaitan  di sidebar belOg anda..kalO tak rajin..tak payah..tak nak paksa..:) - *dOne lg.! ;)

4. Tag 5 org rakan belOg anda (nak tag lebih pom takpe) dan pastikan diri mereka telah ditag. - *dOne.! ;)

5. Tinggalkan kOmen ikhlas anda tentang (1) kebaikan giveaway dan (1) keburukan giveaway dibahagian kOmen kat bawah ini beserta url belOg anda supaya senang saya cOntact. -*dOne juga.!

6. Giveaway ini bermula petang ini sehingga 28 Feb 2011.

Utk keterangan lebih lanjut bOleh larh view kat blOg Kak Nor yep..;)

5 rakan belOg As yang di tag :
.:: Zuai
.:: Nurul

2 comments:

  1. hmm...cam best jer... nak join gak la... thnx coz tag sayer... :D

    ReplyDelete
  2. joinla der..untung2 bole dpt..;)

    ReplyDelete

1st Award From AmOi.! ^___^

kenal as yusra.? o.O.??

scholarship.