TIP.TOP

easy statistics

Monday, January 24, 2011

We're gOin' tO China.! ^___^

As-salam~ ^____^
Isnin datang lagik.! huhu. Yeah.! next week da na start cuti, tp diz week, teramat-amat larh bz.! x____x  isk... bawu jek abes klas straight dari pagi td. ayakk... aQ tengOk membe-membe uma aQ masing-masing da terbOngkang kepenatan. tOpup tidO dOlu. aQ lak biler na tOpup neh.?? -____-" isk...nape larh mate xna ngantuk time neh.?? dalam kelas tawu plak die na tutOp..aish~ T____T



skang neh dak cOurse and batch aQ nga bertungkus-lumus na siapkan prOposal and dapatkan spOnsOrship untOk trip subjek ISSUE kteOrg next sem.! huhu...^_____^ kteOrg akan ke CHINA.! Yeah.! T____T (*niat asal na g kOrea.. !_____!, tapi macam xdapat jek..isk) skang neh pOm nga fight untOk dapatkan apprOval dari pengarah.! terbaek larh kOrg.! ganbate ne.! \(^_____^)/

subjek ISSUE neh memang wajib untOk cOurse aQ. 30% assessment tuh...kalO xsilap larh.. tapi memang best r.! sebab cumer cOurse aQ jep kOt yang bOleyh ke Oversea. kteOrg budak IB, memang larh ade link ngan internatiOnal. hOhO..^____^ giler jelez larh dak cOurse laen. muaahahaa~ ;D seniOr-seniOr kteOrg sebelum-sebelum neh dah ade yang wat trip ke FILIPINA and VIETNAM. n siap dapat training 3 mOnths lagik kat saner.! ^_____^

However, ade gak yang xbestnyer, sebab kalO kteOrg xdapat apprOval cepat dari pengarah kampus, kteOrg cumer dapat ke SINGAPORE jep.! isk...!_____! singapOre jek.?! adOii...memang larh kat sane belambak kilang, tapi cam xbekembang jek mind masing2x. -_____-". aQ yang dOk jOhor neh lagik larh, memang mengadap jek singapOre tuh. da bese sangat ke saner. aish~~ T____T (err...adekah aQ seorg yg tidak reti bersyukor.?? isk -____-")

TAPI yang pasti memang sOre majOriti budak-budak batch aQ, xkan ade yang setuju.! kteOrg akan fight abes-abesan untOk ke CHINA sem depan.! apetah lagik ngan sOkongan lecturer-lecturer IB yang laen.! IBUC terbaek larh.! \(^_____^)/ siap ade tuh yang bagi cadangan reramai wat sOlat hajat supaya pengarah tebukak hati.! hOho... memang nekad r kali neh.! 

Tambah lagik ngan sOkOngan seniOr-seniOr kteOrg yg xdapat ke Oversea sem lepas. memang kesian giler kat dOrg, da penat-penat wat prOpOsal n dapat spOnsOr untOk trip, last-last kene g PULAU LANGKAWI jek.. Isk T____T...tu pOwn sebab prOpOsal dOrg lambat dapat apprOval. tapi itu citer mase UiTM Shah Alam still ade authOrity atas branch-branch dier. kes kteorg skang da senang, sebab branch UiTM da ade kuase wat keputusan. Tapi masalah ngan Org atasan neh, bese larh.. bukan senang..-____-" untOk seniOr dis sem lak, dOrg akan ke BRUNEI mase cuti CHINESE NEW YEAR neh.! huhu..at least Over de sea gak kan..^______^

Err.. aQ sebenarnyer bukan ade idea sangat na menaip neh. rase ayat skema giler -_____-". hahaaa.. lantak larh. Malam karang ade meeting untOk trip ISSUE neh pulak. aishh~ pOnat.!! T____T~ plus na settlekan research and survey untOk BEL and repOrt CTU. dengan Quiz ME and IB lagik sebelum cuti neh...@_____@ ayakk.! aQ da na fening.! sumer kene setel seblum cuti neh.! erkkk....jangan larh migrain.! T_____T (*ngengade sekejap..-_____-")

LapO.! na makan.! hahaaa...babai~ \^_______^/

.:: IB stand fOr InternatiOnal Business. ^_____^
.:: IBUC is InternatiOnal Business Unity Club.

2 comments:

  1. Assalamualaikum

    Wah ! bestnya !! baru cdng nk g China td..hahha..nk ikut!! kos ap tu kak ? nnti leh g luar negara gak

    ReplyDelete
  2. w'salam sis...^___^

    erkk...sis na g china watpe?
    hehe..na ikot bole jep...;)
    sis kene amek ijazah sarjana muda pengurusan perniagaan (kepujian) perniagaan antarabangsa. ^___^

    doakan akak n batch akak sem depan dpt g China oke.! xpon g korea.! huhu..

    ReplyDelete

1st Award From AmOi.! ^___^

kenal as yusra.? o.O.??

scholarship.