TIP.TOP

easy statistics

Saturday, February 5, 2011

Contest " OWH, sO wOnderful.!" by Sophie Al-Yahya.

As-salam~ ^____^
nampak x tajOk tuh, As kene tag untOk jOin cOntest lagik.!
Huhu. \(^____^)/
Syukran pade Miss C-Tie.
cOntest ni disediakan Oleh Miss Sophie Al-Yahya yang cOmey.! ^____^


Tarikh tutup:
20 Februari 2011

Syarat-syarat contest:
1. Tak wajib jadi follower Sophie Al-Yahya tetapi dia tidak akan bertanggungjawab jika anda ketinggalan sebarang update contest ini. (As da follow..^____^)
2. Mestilah seorang blogger. Kalau menetap di luar negara pun boleh. (Yes, I'm blogger!)
3. Letakkan banner contest yang dilinkan terus ke entri ini di sidebar dan entri anda sepanjang contest ini berlangsung.(Done!)
4.Tajuk entri anda haruslah : Contest "Owh, So Wonderful!" by Sophie Al-Yahya. (Done!)
5. Tag 3 orang rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu. (Done!)

Cara penyertaan:

1. Letakkan satu gambar "owh, so wonderful" anda pada entry contest. Gambar bebas. Apa-apa ajelah yang berkaitan dengan number 2 di bawah. (Done!)
2. Ceritakan pengalaman /moment anda yang wonderful yang haruslah berkaitan dengan gambar yang anda letakkan. Tak semestinya kena tulis panjang-panjang. Paling pendek satu perenggan. Paling panjang, bebas. Cerita lah pasal apaaaaa saja-keluarga, persahabatan, binatang peliharaan, percintaan etc. (Done!)
3. Jika anda blogger anonymous, anda bebas meletakkan apa-apa gambar dari internet tetapi mestilah relate dan berkesan dengan cerita wonderful anda.
4. Jika pengalaman/moment anda yang wonderful itu tiada gambar, anda juga boleh buat seperti number 3.
5. Hanya entri berbahasa Melayu dan Inggeris sahaja diterima.




Hadiah. JENG..JENG..JENG..





Pemenang pertama : 
RM 30 +  Chocolate Hershey's (nyum2..)
  
  




Pemenang Kedua:
RM20 + Chocolate Toblerone






Pemenang Ketiga:
RM10 + Chocolate Dairy Milk (Chocolate Mousse)
 *penganjur berhak menukar hadiah jika berlaku sebarang kerosakan dan hadiah wang tunai boleh ditukar kepada kredit top up mengikut kemahuan pemenang.*
*Jika penyertaan adalah banyak, insyaAllah pemenang saguhati akan diwujudkan*

Waa.!! Best kan hadiah dier.! ^_____^



Sesiapa yang berminat nak join contest ni sila comment di entry ini dengan menyertakan.
1. Nama anda
2. Email anda
3. Url entri contest anda

sO, untOk cOntest ini, my "Owh, sO wOnderful.!" ialah
 "Best mOment wif my BFF.!" 

Rasenyer entry neh pOm da cukOp panjang, sO, As xna cite banyak pasal gambar neh.
As pOm da cite gambar neh kat entry laen.
sO, kamOo bOle bace kat sini. enjOy.! \(^____^)/

Dan yang akhir skali As na tag 3 membe.!
siler jOin ye kamOo-kamOo. rugi kalO xjOin. ^_____^
.:: Awin

5 comments:

  1. salam as...gud luck jugak utk awk!! hehe..=)

    ReplyDelete
  2. aww~ tenkiu for tagging dear.. and good luck to u k ^__^

    ReplyDelete
  3. hey..thanks for joining!! =)

    wonderful. Noted. Good luck!!

    ReplyDelete

1st Award From AmOi.! ^___^

kenal as yusra.? o.O.??

scholarship.