TIP.TOP

easy statistics

Sunday, February 13, 2011

i LOve My blOg.! cOntest.!

As-salam~ ^______^
huh.?? o.O? Waaa.!
As kene tag lagi dengan sis nOvelgurl.
Tengs dear~ ^____^

Dalam kebizian neh, aQ try cari mase na wat entry untOk cOntest neh.
walOpOm skang neh mOod berada dalam kelaparan~ aish~ T___T


Yeah.! ini cOntest die. ^____^
ade 2 cOntest, tapi aQ jOin 1 jep.
kalO kOrg na jOin dua-dua, kOrg bOle jenguk belOg miSs Yuyu yang cantek tuh. ^_____^
na tengOk syarat-syarat die pOm ade kat situ Oke.!

.:: Kenapa aQ sayang belOg aQ.?? o.O?

Haa...kenapa ekk aQ sayang belOg aQ.?? urmm. aQ pOm xtawu larh. o.O? Hahaa. belOg aQ neh adelah part dari idOp aQ, sO, musti larh aQ sayang.! sume-sume yang termasOk dalam lingkungan hak milik aQ xkire larh manusia, bende Or anything, aQ akan sayang.!


.:: cerita pasal belOg aQ.

Err. aQ pOm xtawu larh belOg aQ neh pasal ape. dOlu aQ anggap belOg aQ neh sebagai medium untOk aQ memuntahkan segala emOsi n lOgik akal aQ neh. Tapi, biler aQ da slalO berblOgwalking, aQ dapat banyak pengajaran berguna. Ye larh, aQ neh kan still baru lagik. bukannye aQ paham sangat dunia belOg neh cemane. kalO kite na cite apebende skalipOm, kite kene pk sensitiviti sesuatu isu yang kite sentuh. kalO tersalah atau terkacO hal peribadi Org, maunye kene tembak kaw-kaw punyer. aish~ -____-" macam membe aQ pena sebut sesuatu yang aQ engat smpai skang :

" Rakyat Malaysia memang ade hak kebebasan untOk bersuara. Tapi, kite ade ke hak kebebasan selepas bersuara.?? o.O? Salah cakap, mau nyawa melayang."

Hehee. Tapi, still aQ na cakap, blOg aQ neh hak aQ. sO, blOg neh memang tempat aQ memuntahkan semua emOsi-luahanhati-pengalaman best and xbest yang aQ lalui. Tapi, serasa aQ, aQ banyak merapu-meraban jek kOt dalam belOg neh. aish~ -____-". Yeah, aQ bukan larh penulis yang berIDEA kreatif untOk menulis cite-cite yang best macam belOg Org laen yang feymes-feymes, tapi aQ perlukan belOg aQ untOk aQ meluahkan sesuatu yang aQ suke.

cOntohnye : I Luv Pink.!
Yeah.! aQ sangat addicted dengan PINK kaler. aQ pOm xtawu larh kenapa aQ suke sangat kaler neh.  Tak kira larh ape bende barang yang aQ na beli pOm, aQ akan TERattract ngan kaler PINK dOlu. *tapi tak termasOk penyanyi PINK oke.! Even mase na Order air pOm, aQ akan Order air SIRAP BANDUNG yang kaler PINK tuh. Tapi yang neh, aQ bawu pasan biler ade membe aQ yang tegO, "Oii, sampai air kO pOm na wane pink gak kew.??" Erkk...aQ memang dari dOlu suke air SIRAP BANDUNG taw.! cumer bawu skang aQ perasan kaler die PINK. Hahaa. Tapi, seyes, walOpOm aQ nampak kaler laen menarik, tapi tangan aQ neh cam gatal jek na amek yang wane PINK jugak. -___-" sO, xleyh na wat ape larh. kalO kOrg tengOk stuff aQ pOm musti kOrg geleng pale jek. Huhu ^____^
* err. motif cite di atas.?? o.O?

Oke, mOtif aQ cite bnde kat atas tuh adalah sebab, mOst Of my frens memang xgemar biler aQ teramat minat-suka-gila dengan PINK neh. dOrg salu cakap ngan aQ, "kO xbOsan ker asek tengOk kaler yang same jek.??" erkk ~___~" aQ memang xpena bOsan ngan kaler PINK neh. sOri yep, sayunk-sayunk sekalian. Siler bertahan dengan aQ untOk satu jangka mase yang sekejap jek lagik.! tenkiu dear~ ^___^
SO, aQ kan suke cuci mate tengOk PINK-stuff neh and kat sini larh tempatnyer aQ na berkOngsi ngan Org yang samer minat ngan aQ. Luvuguys larh.! <3

Err. macam da panjang jek entry aQ neh. Huhu. ChOp2x, relate ke tak cite aQ neh ekk.?? Hahaa. biO larh. belOg aQ neh still baru lagik. xsampai 2 bulan pOm lagik berOperasi. Huhu. sO, xde mende sangat larh dalam neh. ;D 

Oke. cukOp sampai kat sini.! ^_____^ Na tag 3 Org, tapi aQ nOn-grata de idea skang neh. Yang kene tag nanti aQ infOrm kat chatbOx yep.!

.:: perOt da berkerOncOng giler.! =.= na Out g makan.! Yeah.!

1 comment:

  1. Assalamualaikum

    good luck kak ^^
    pink 2 lembut berbahasa..sy suke gak ;D

    ReplyDelete

1st Award From AmOi.! ^___^

kenal as yusra.? o.O.??

scholarship.