TIP.TOP

easy statistics

Tuesday, February 15, 2011

I Luv Detectif Conan.

As-salam~ ^____^
Huhu. aQ da recover.! Ramai upenyer membe-membe aQ yang masih sayangkan aQ. Terharu giler.! Wuuu~ Huhu. \(^_____^)/ Luvuguyslarh.! <3

Huh~ Siang tadi aQ keSTRESSan yang amat, T__T. sO, aQ g larh merayap sensOrg after kelas. Giler bOsan hah plus ngan emOsi aQ yang xstabil neh.. Urghh~ -_____-“ Oke. cukOp yg tuh. Mase aQ merayap tadi, aQ singgah kedai buku Thai Kuang(kat Melaka jek ke yg ade kdai neh.? o.O?). Niat na cari shaker carrera yg aQ suke tuh.sebab ade pink kaler taw. Huhu. Dalam aQ melilau-lilau tuh, aQ TERnampak kOmik DETECTIVE CONAN episode-70 dah kuar. *err…da lame jgk kutt die da ade. Huii, aQ xpk panjang, terOs jek grab.! HohO. Padehal, pitih da tinggal sket, niat na berjimat~ aish~ -____-“






Ahh, pedulik kan yg tuh.! ^___^ Cite pasai Det. cOnan neh wat aQ TERengat lak, mase zaman aQ skOlah menengah dOlu, aQ giler addicted dengan kOmik neh.! kat umah aQ smpai skang masih ade lagi kOmik-kOmik dari siri lepas. aQ start kumpOl dari siri belas-belas. Bukan stakat Det. Conan, banyak lagi kOmik-kOmik laen yg aQ beli. cOntoh macam Yu-Gi-Oh, Penyiasat Remaja Hajime Kindaichi, Penyiasat Remaja Q Class, HunterXHunter, krekO n Arena kOmik, dOremOn n byk lagi larh. *sumer aQ tinggal kat umah wat kOleksi. bilek aQ pOm da macam library kOmik.! Huhu. And kalO wat kunci kira-kira untOk sume kOmik-kOmik tuh, memang bOle kaye larh aQ.! 6 taOn hah kumpOl. Hahaa.



Det. Conan neh kalO xsilap aQ first die kuar mase aQ darjah 6 taOn 2001. Sebab aQ first bace pinjam dari kazen aQ mase tuh aQ baru jek abes UPSR. First bace jek aQ da jatuh chenta.! <3 u Shinichi KudO.! Tp time tuh aQ xpandai lagi na g beli mende-mende alah neh. Incik Ibu ngan Incik Ayah takkan bagi aQ membazir untOk mende-mende tak berfaedah neh. Hehe. Tapi kedegilan aQ start mase naek fOrm 1. Time tuh da bebas siket. Pulak aQ dapat membe yang satu kapla suke-giler-crazy-minat-adOre ngan kOmik-kOmik neh. bOle jadi Otaku gak larh. Die punyer kOleksi kOmik lagik banyak dari aQ.! grr~ Jelezzz beb.! and dari die gak, aQ start blaja kumpOl wet banje yang Incik Ayah bagi tuh sket-sket untOk beli kOmik. Hehee. Pandai tak aQ.?? Duit untOk beli makanan aQ wat beli kOmik. Mungkin tuh pasai gak larh aQ xmembesar smpai skang. *xcukOp makan. Opsss. Hahaaa..^______^

tapi da agak lamer gak larh aQ tinggalkan kOmik-kOmik neh. serase aQ start aQ masOk fOrm 6 kOtt. yang lelaen memang aQ da tak beli langsung. Tapi kalO Det. Conan neh memang kalO aQ nampak aQ akan beli.! Even aQ da tuadewase skang neh, aQ tetap suke-minat-chenta-giler kat Det. Conan.! Hehee.!

sangat cOol kan.! <3

 Ran Mouri & Shinichi KudOu
Heiji HatsutOri & Kazuha Toyama

Yeah.! xtawu larh nape, tapi yang paling aQ suker dalam Det. Conan ialah pasangan Shinichi & Ran ngan Heiji & Kazuha. Seyes dOwg sangat swEet.!! Huhu..\(^____^)/ and yang pasti Shinichi sangat handsOme.! Upss..lalala~

Tapi kan...tapi kan...aQ xsuke taw ngan Haibara. Urmm~ @_____@ aQ xtawu larh nape, tapi aQ memang xsuke.! erkk...T_____T .
Oke. cukOp larh smpai kat cni.! (^_____^) Mase untOk menidurkan diri. babai~

1 comment:

  1. Assalamualaikum

    ha ! sy suke penyiasat remaja tu ! cool !

    ReplyDelete

1st Award From AmOi.! ^___^

kenal as yusra.? o.O.??

scholarship.