TIP.TOP

easy statistics

Saturday, April 30, 2011

Panda Eyes~

Assalamualaikum wbt~ n Salam Malam Minggu~ ^____^

Hari ne hari sabtu.! Yeay~ Tapi aQ xrase macam hari sabtu pOm…~,~ sebab aQ ade exam arineh.! =,= sampai cite BollywOod kat tb3 pOm aQ xsempat na tengOk..*Opss, kantOi layan bOlly. Hahaaa~

Alhamdulillah, paper hari neh xde la susah mane walOpom aQ banyak menggOreng~ erk..-_____-“ HohOoo… Goreng jangan xgOreng.! Itu larh skill budak-budak U yang paling terbaekk.! \(^______^)/ weee~~

Balek uma lak macam bese aQ tOpup tidO sampai petang.! HohOoo..Penat macam hape dah~ aishh~ +____+ Tapi……bangOn2x jek tadi aQ rase semacam kat mate. T___T huwaaa~ da macam panda hah. Mate aQ membengkak dan menyepet.! Argghhh.!! @_____@ Adakah sebab aQ salu xtidO malam sampai jadi gitu.?? O.o? adehh~
Tapi mate panda neh besar & cOmel. Mate aQ.?? =,=

Kene pakai celak cenggini baru nampak chantek ke.?! Wee~ ^____^
Sumber dari Incik gOogle~

MoOd : Sape larh yang bukak lagu tamil dari tadi neh.?? Satu Bandar Melaka dengar hah.!! Tensi Oooo.!! -_________-“

Friday, April 29, 2011

Study ke stadO.?? o.O?!


Assalamualakum wbt~
Salam Jumaat~ Penghulu segala hari. Hari yang penuh barakah.~ ^^,

Huhu..EsOk aQ ade paper CrOss Cultural Management a.k.a InternatiOnal Management. Paper yang agak tOugh sebab TERLALU banyak fact, but quite interesting sebab kite belajar culture antarabangsa. Huhu.. ^^,)

Skang mOod study sangat membuak-buak~ Ecehh... Sangat larh kan.?! Wee~ B)
Padahal…baru je bukak buku da start menguap~~ aishh~~
( -_____-“). ngantOk lagi ke.??
 sumber : Incik gOogle~
Dush2x~ Wake up As.! Wake up.! @_____@

MoOd : na gunting rambut~ T___T

Thursday, April 28, 2011

Saye BorOs.! =,=

*Bismillahirrahmanirrahim*
Assalamualaikum wbt n Salam Malam~ ^____^
11.02 p.m. BedrOom Pinkies~ ^^,

Hari ne aQ rase masa berlalu dengan sangat lambat. SlalOonye, (*bagi aQ larh kan) cepat je mase berlalu. sedO-sedO jek da malam. Adakah sebab aQ xtidO petang tadi.?? Muehehe. Hebat tak.?? \(^___^)/ walOpom penat, tapi mata aQ xnak lelap lagik.. Yeay~

Haih, tadi petang pegi merOnggeng dengan Cik Fana Chantek ke JuscO semate-mate untOk membeli cOolblOg. Giler x.?? HohOo…^_____^ Pahtu lak gerak g tescO carik barang dapO.

Yeah, di sini larh keBOROSan aQ bermula.!
 *true fact : i'm a shOpahOlic.! -_____-"

Mentang-mentang larh purse tengah gemOk. aish~ =,=. Laju jek tangan aQ na capai itu capai ini. T___T huwaa~~ kat TescO sekarang tengah banyak promotion. Barang murah-murah wOo~ Nih yang aQ da start pinar-pinar mata neh. xbOle lelamer kat sane.!! @___@ amek itu, amek ini, hamper sume barang aQ dah. Padahal tadi Cik Puteh suh beli beras ngan jem saje. Erkk..T_____T
Mase na bayO kat kaunter, duet terbang hamper 40 hingget.! Haaa..amek kaw.! =,=’ Mane niat na jimat neh.?? T___T urghh~ tuh pOm hamper tergOda na beli Cadburry chocolate Mousse~ err…huwaa~ na beli jugak nati.! Xpedulik.! Na jugak.! Menyesal dah, nape larh xamek jek tadi. =,= kan dah kempunan~ wuwu~ !____!
Balek uma aQ check barang ape jek yang aQ da labur tadi,(sebab takOt TERmenyesal beli.huhu ^^,) Err..xde larh merepek sangat pOm bende-bende yang aQ beli. Sume sumber inspirasi aQ untOk study n idOp kat bumi Melaka neh. Hehee..
.:: Susu segera dutch lady plus dengan cOco crunch untOk bekpes aQ *siap dapat keychain free lagik dalam kOtak tuh.wee~ ^____^
.:: Snek Tam-Tam 10peket dalam satu bungkusan yang sangat sedap untOk krak-kuk-krak-kuk. Wink2x~
.:: Snek Super Ring n Twisties 2,3 peket~. Hehee. Best kalO makan sambil tengOk mubi neh.. +____+ err…bukan sambil study ekk.?? hOhoo..
.:: biskut Tiger & 100 Plus untOk tambah energy~ ^^,
.:: yang lelaen barang-barang kePENTINGan. ^____^
See..pentingkan sume barang tuh. sO, memang xbOle menyesal larh yep.! =,=

Oke.! cukOp-cukOp.! Na start study CrOsS cultural Management pulak~
*kunun-kunun larh rajen kan. Muehehe \(^___^)/. Saye rajen Oke.!
**mOod : kaler-kaler~

Perang exam da bermula.! wee~

Bismillahirrahmanirrahim.
n Assalamualaikum wbt~ (tetibe jadi baek.. wee~ ^^,)

Yeay~ Sekarang neh minggu PERANG final examination untOk budak-budak UiTM.?! HohOo.

Suke aQ.?? aish~ -_____-“ aQ pOm baru jek lepas 2 paper neh. Baru lepas 2 paper tapi penatnyer hah, memang xterkata... kepala aQ yang telebey penat..ayakk~ -____-
Ape taknye, pagi sampai tengah hari exam, petang bawak ke malam aQ tOpup tidO. Pastuh pagi-pagi bute berjage jadi burOng antu. Adess~ =,= fening2x~
Tapi minggu-minggu exam neh aQ tengOk ramai status budak-budak U kat mukebuku sume macam org xbetOii. *termasuk aQ larh tuh kan. Hehee.

Sem neh jek aQ ade 6 paper kene jawab. Bile aQ gtau budak-budak laen sume kate “huii, banyak giler paper kaw.??” HohOo…banyak ekk.o.O?? T___T huwaa~ Nak tak nak aQ kene redah jugak.! Tak ke giler na study tuh. Wink2x~
aQ bukannye na merungut kat sini. Saje na lepaskan ketensinan aQ. hohOo.

Maannajah fil imtihan kawan2x especially group BBIB 4A UiTM KBM.! Ganbate ne.! \(^_____^)/ Yeah.!!

Saturday, April 9, 2011

Saturday~ ^____^

Bismillahirrahmannirrahim~
n Assalamualaikum wbt~ ^______^

Yeay~ Sabtu datang lagi.! \(^___^)/~ Huhu. As usual, aQ musti xleyh lekat kat umah punyer. -_____-“ aish~ Hari ne lak ade majlis penutup SAP(sukan antara program) UiTM KBM kat Stadium Hang Tuah. sO, pagi-pagi lagi aQ da bangun na siap-siap pegi stadium untOk sapOt dak2x IB. Huhu~ giler semangat kan.! kOnon2 je larh. Gerak pukOl 10 gak. HOhoo.

Tapi pagi tadi, start ngan dOrg lawan bOla dulu.~.~ Urghh~ kOnon-kOnon na pupuk diri suker bOla, sO, aQ ingat aQ bOle larh na layan game bOla tuh kan. Harapan~ =,=’ xsampai 15 minit aQ da rase bOsan giler. Huh~ (-_______-“)

Memang xmampOo larh na dudOk kat dewan tuh sampai abes sume perlawanan kan. Start mOto terOs merempit g Pantai Klebang.! HOhoo. Memang terbaek.! \(^____^)/ Tapi tetengah hari yang panas terik neh memang xsswai larh na lepak kat situ. Alang-alang da gerak, terOs sampai Pantai Puteri.! Huhuu~ windu pantai~ Yaww~ ^______^

Thanks cik Pika.! serOnOt berjalan seharian dengan kamOo hari neh.! 

wink3x~ <3<3<3 (^____^)

Quote of the day :
"

gOod friends are like stars, u don't always see them, but u know they're always there"

PersOnal Taste.

<Ini entry untOk kOrean dRAma>
Yeay~ percaye x kalO aQ cakap aQ habeskan tengOk cite PERSONAL TASTE full-episode dalam mase satu hari je.??
kalO xpercaye sile larh percaye.! Hehe. ^____^

Ini larh antara keGILEan yang salu aQ wat. aQ xbOle kalO da tengOk satu-satu cite tuh, then ade “tO be cOntinue” plak. Grr. Memang geram larh kan. sO, aQ akan cari cite tuh sampai abes episod punyer. Ngee~ >.<.! n aQ akan tengOk cite tuh nOn-stOp sampai abes.! 16hOurs mase die, 16hOurs tuh larh aQ akan mengadap laptop tuh. Err…tapi bende yang wajib wat, aQ wat larh. bOle jek pause laptop tuh 10-15 minit.  Huhu. ^^, Tapi kalO org a.k.a manusia yang kacO, mintak maap byk2, sile maen jaO2x kalO xnak kene pelempang.! Hahaa.

kalO na kOmen pasal cite neh, aQ bukan larh pengOmen yang baek. Tapi pade aQ cite neh memang best.! Yaww~ seyes.! ^_____^ huhu. pade yang suker kOrean drama memang akan setuju ngan aQ. kan.kan.! \(^___^)/Hahaa.

SynOpsis 4 dis stOry :"Jeon Jin Ho is a straight guy who pretends to be gay in order to become a roommate to his female friend, Park Kae In. His hobbies include organization and ironing, and he’s known for his stoic poker face. He’s a stickler for cleanliness, but he also has a talent for figuring out women’s feelings. Kae In is very trusting even though she has a habit of being betrayed. However that doesn’t stop her from giving people the benefit of doubt and Jin Ho is no different. How will Kae In react when she finds out that her gay roommate is not actually gay at all and that he has fallen for her?" sweet kan.! \(^____^)/

Tapi kan. Tapi kan... aQ suker cite neh sebab….. LEE MIN HO berlakOn dalam cite tuh.! n OpkOs larh die bawak watak utama as Jeon Jin HohOho \(^____^)/. n watak herOin untOk cite tuh adelah Soh Ye Jin as Park KAe In.
Lee Min Ho sangat-sangat gOjes.! kalO tengOk die ketawa atau senyum memang bOle pengsan larh~ Waaa~ sangat kagum dengan ciptaan Allah yang satu neh. Nampak sangat PERFECT kan.! Urghh…salah satu tarikan nikmat dunia~@____@. Wink2~ Huhu. 

Oke. abaikan ape yang aQ merepek kat atas. Meh layan gambar-gambar yang bOle dicOlek dari Incik gOogle neh. Weee~ ^______^







Lee Min Ho in pink.! hehe ^^, <3

:: mOre infO sile klik koreandrama.

Friday, April 8, 2011

8 April 2011

Assalamualaikum wbt~ ^_____^
Hoho. Akhirnye..sampai jugak minggu akhir kelas untOk sem neh.^___^
Huh~ Sangat-sangat xsangke, sem kali neh teramat-sangat bz+penat+tired n mental sket. T____T
sebab subjek untOk kali neh pOm berat banyaksket dari sem-sem lepas. =,=
SANGAT MENCABAR.!!
(ape yg aQ expect neh.?? Makin naek sem makin senang yer.?? Aish~ -_____-“)
Sem kali neh larh budak IB da kene belajar pasal selOk belOk bisnes-economy-culture-banking-relatiOn yang berkaitan dengan INTERNATIONAL.!!
bOle wat pale aQ pusing-pusing dah neh~ bukan bOle lagi, dah terpusing-pusing pOm. Uwaargh~ @____@.!





"The greatest barrier to success is the fear of failure" cilok dari google

Thursday, April 7, 2011

I Love My Blog.

Wahh…xde larh lame sangat aQ xbukak blog neh.
Tapi, kangen bangat sih.! Huhu.
Yeah, lOve my blog sangat2x.! ^____^

Quote of the day :
"walk a day in my shoes, only then u can judge me."

1st Award From AmOi.! ^___^

kenal as yusra.? o.O.??

scholarship.