TIP.TOP

easy statistics

Tuesday, September 27, 2011

New Comer in My Family~

“Bismillahirrahmanirrahim”

Eksaited neh.! Huhu \(^__^)/

NewcOmer in Our family.!
Huhu~ Alhamdulillah, On 18 sept 2011 at 3.30am, my sis-in-law selamat melahirkan baby bOy yang sangat-amat cOmel.!!!
Yeayy~ Congratz to my brother.! \(^____^)/

Here are some pics yang i colek dari my abg's album~


"Muhammad Hafiy b. Muhd Nur Azrin"
Baby & Abg (Muhammad Hadif) sempat bergambO sama. ^_^

Sempat gak aq naek Pj jenguk my new bOyfie neh. Yaww~ \^_^/
.terase kekOk na dukung baby. Tapi bile da dapat...err...tetibe terase na baby jugak. bOle tak.?? HohOo \(^_^)/


_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?b6af55ab995d6774b65321fdc873491e

Saturday, September 24, 2011

Aku kini. . .

Assalamualaikum wbt~

Dah agak lama aku tak pOst ape-ape kat blOg neh. Rindu.! ^____^

For the past few mOnths, terlalu banyak benda yang dah berlaku dalam hidup aku, tapi tak terluah langsung kat atas monitor laptop neh.

Tu lah, setiap kali dah bukak new pOst, tetibe je aku blank. Tak tau macam mane na mulakan ayat. Hailaa~ Org tak bersastera n berseni neh memang lah payah. (=,=')

.: Sesungguhnya memang lah aku takde mOod na menulis lagi~ ^__^

1st Award From AmOi.! ^___^

kenal as yusra.? o.O.??

scholarship.