TIP.TOP

easy statistics

Friday, June 1, 2012

Ohh..ini blOg saya~


سْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

Assalamualaikum wbt~
Wah, lame jugak  xjenguk blog sendiri. >.<
Rindu.! Hahaa.
Incek lappy masuk ICU.!! (!__!)
Sejak-sejak incek lappy masuk wad ICU neh, memang agak lame xmeng0n9 blog neh. >.<
Keje lain pun  xjalan hah (==’).. 2bulan mengkayakan abg cyber café wat asemen. .hailoh.
 Sob2x.. Incek lappy skg neh sangat memerlukan penderma otak a.k.a internal hardisk.! ;( sOb2x, memory dlm otak incek lappy sangat penting.!!
Tapi…yang itu terpaksa lah tunggu.. huwaa~  Cepatla sembuh incek lappy.!!>.<’ Awak tiada penggantinya.! Walopon mmg ade niat na ganti bile survey laptop kat pc fair..erkk (==’)

Dah2, balek pada tujuan asal mengupdate blog neh..

Errr..aku ke neh.?? O.o?

Hahahaa.! Terase geli lak tetibe bace blog sendiri.! HadOii (==’) macam tergedik2 jek post2 aku sebelum neh..na delete rase syg. Xdelete…(=,=’) trrr,,,,

Tapi aku tau, ituh zaman-zaman aku tersenget sket. Hurmm…betol3x. Time tuh aku baru na up kot…Hahaa.! *Padahal baru je taOn lepas blog neh wujud weyh. Dah tua sangat ke awok tuh.?? Iskk>.<

Ape pOn welcome back As.! (^____^) hehe. Gaye macam nak jadi penulis blog sepenuh mase jek (==’). HailOh~~

 Thesis wOooo…ingat thesis.!! (@____@) *err…skang neh pon bukan sepatotnye aku wat thesis ke.?? (=,=’) wuwu~  (!____!) seyes na nanges aku tengok thesis neh.!!

Dahla ne sem akhir aku bergelar pelajar…sob2x…dengan latihan praktikal and thesis, memang aku tingtong larh.! (>.<)

Tapi latihan praktikal aku dah nak abes.!! Yeay.! \(^___^)/ sebulan jek lagi.! Bertahan 5bulan.?? Hebat lah aku.! Hahaa. Hari-hari wat keje yang sama, memang bukan gaye aku larh.. bOsan Ooooo~~ Huhu.. *kompem ade yg kutuk aku sat g. >.<

Done.! Dah lepas rindu kat blog.! Skang dah bole sambung wat thesis awok ye cik As.. ^__^

Ya Allah ya tuhanku, permudahkanlah urusan hambaMu ini. Amin.

1st Award From AmOi.! ^___^

kenal as yusra.? o.O.??

scholarship.