TIP.TOP

easy statistics

Wednesday, December 19, 2012

Lentok Mengantok~ T_T


Bismillahirrahmaanirrahim~

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang~

Mengantok.! Mengantok ya amat.! =_=’ 

Ya Allah, betolla aku neh memang tak bole langsung keje duduk diam depan pc tak bergerak neh. Lagi-lagi mengadap gambar 8jam sehari bekerja. Memang bling-bling pinar-pinar dah mata neh. Tersengguk-sengguk tuh tak payah cite la.

Hari neh lagi best, bole lak elok terlentok dekat kerusi ala-ala berjemur santai dekat pantai. Hailaa.. hailaa.. kalo kantoi dengan boss neh mau kene perli xsudah. Tskk…T_T

Ini sume gara-gara makan nasi lemak pagi tadi ke.?? o.O?? ahaii~ sonokla setan nirrojim neh bergayut macam monyet kat birai-birai mata neh. Tak boleh tahan hah.! >_< menguap tak habes-habes neh... berjangkit-jangkit dah ngan orang sebelah-sebelah... haih~

sumder dari incek gugel.!

And solution die… tolak kerusi ke belakang, amek pas, bangun dan pegi kaco orang kat suite sebelah.! Heheh.! Err… Tapi macam malas lak nak bangun~ huh~ semuanya malas…grr =_=’

*taep entry tak ngantok pulak… hampeh~ =_=’ sambil menaep entry neh sikit-sikit, sambil meng-edit keje. Neh tak kire ngulor yep. Nak menghilangkan ngantok saje.. and dua-dua bole siap.! hOyeah.! \^_^/ 

6 comments:

  1. wak pon ngantokk jugakks niii.., uwwaaahH

    ReplyDelete
    Replies
    1. jum layan kepci wak.. dah rehat neh. hehe

      Delete
  2. hahaa,,,itu je yang bole di wat... at least bole ilangkan ngantok sekejap. ^_^v

    ReplyDelete
  3. esok kau start makan bihun jer awal pagi, tolak nasi lemak okay

    ReplyDelete
    Replies
    1. err....memang mkn bihun pon arineh.. hehe

      Delete

1st Award From AmOi.! ^___^

kenal as yusra.? o.O.??

scholarship.