TIP.TOP

easy statistics

Friday, December 21, 2012

Nitemare~~


Bismillahirrahmaanirrahim~ dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang~

Salam jumaat penuh barokah~ Yeay, esok dah hari sabtu.  Hehe ^_^

Err… Malam tadi malam Jumaat kan.?? Tsskk… I got nitemare.! >_<’ wuwuu~ Entah macam mane ‘bende alah’ tuh bole sesat dalam mimpi aku.! T__T

Tengah elok-elok mimpi pasal Song Joong Ki and Running Man *err..malam tadi TERmarathon selaju-lajunye video Running Man sampai tengah malam.. huhu, tetibe bole pulak bende alah yang suke berseragam puteh ne tetibe muncul. >__< bencii.!! Benci.!! Wuwu~ !__!

Tapi elok-elok je die muncul and mengaku yang die tuh h***u, mata aku terus je terbukak luas. Jantung dah dup-dap-dup-dap dah. Rase macam real je bende tuh. And kompem-kompem memang tak boleh nak tido balik dah. Hailaa~ =_=’ tapi nak paksa gak mata neh tido.! baru nak peluk bebear paksa tido balik, alarm jam pulak dah bunyi pukul 5.15am. aduhh~~ rase macam tak cukup tido je neh… haih!~ T_T

Tahap alergikpenakut aku dengan bende alah neh memang boleh kire high level jugaklah. And dah terpupuk sejak aku kecik-kecik lagi. >_<  tak kirelah cik pon rambut mengurai ikal mayang ke, Incek Langsayur ke, bende toncet yang suke lompat-lompat-guling-guling or yang seangkatan dengannye semuanya aku tak suka.!! Tak suka sangat-sangat.!! >_<’!


Even cite h***u Kak Limah pon aku perlukan teman nak tengok...sadiss tak T_T

Bukan ku pinta jadi begini… Sob2x~ Sume neh salah abang-abang tersenget aku yang suke sangat takotkan aku mase kecik-kecik dulu. Dahla salu kene buli kurung dalam bilik gelap sorang-sorang. Wuwu~ !__! pahtu die siap cakap dalam bilik tuh ade h***u nak makan aku. Meraunglah aku walopon aku rase aku tak tau pon ape bende alah tu.. dan sampai besarlah bende tuh menghantui aku… Tsskkk T__T  Trauma wooo…

Tapi… tapi… as long aku tak dengar-pandang-tengok-tenung or even melintas walau sikit pon suku sakat spesis yang tak berpijak di bumi nyata neh dalam otak memori kepala aku, aku rasa masih boleh kawal lagi tahap ke-alergiktakut-an aku pade bende alah neh. Sebab sensor otak aku neh memang tajam gile kalo berkaitan bende-bende alah neh. Dan yang paling best tuh, memang die kekal melekat hah dalam hard disk memori otak neh. Tapi kalo belajar semedang je lupe tak lekat-lekat… Hailaa~~ =_=’

Dah dewasabesar sikit neh, dah bole dah tidur sensorang kat bilik dengan lampu bertutup. Kalo idak, dulu-dulu tuh jenuh gak sesape yang dekat ngan aku nak kene teman aku tido. Even abang aku yang senget tuh pon aku paksa jugak. Heheh.. sape suruh die takotkan aku kan. Ngee~ ­^_^v 

*balik neh terus gerak naek KL. Esok wedding membe.! hoyeah~ \^_^/

4 comments:

  1. Replies
    1. elehh...kalo setakat kak nad kite xtakotlaa...;p

      Delete
  2. hahaha saya pon selalu kalau mimpi, mesti ada mimpi hantu...pehh kalau bangun tu..rasa macam ada orang perhati je...seram! trus segala ayat baca..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...betol3x.! lagi2 kalo terjage jam baru pukul 2-3 pagi..lg serammm~

      Delete

1st Award From AmOi.! ^___^

kenal as yusra.? o.O.??

scholarship.