TIP.TOP

easy statistics

Thursday, April 28, 2011

Saye BorOs.! =,=

*Bismillahirrahmanirrahim*
Assalamualaikum wbt n Salam Malam~ ^____^
11.02 p.m. BedrOom Pinkies~ ^^,

Hari ne aQ rase masa berlalu dengan sangat lambat. SlalOonye, (*bagi aQ larh kan) cepat je mase berlalu. sedO-sedO jek da malam. Adakah sebab aQ xtidO petang tadi.?? Muehehe. Hebat tak.?? \(^___^)/ walOpom penat, tapi mata aQ xnak lelap lagik.. Yeay~

Haih, tadi petang pegi merOnggeng dengan Cik Fana Chantek ke JuscO semate-mate untOk membeli cOolblOg. Giler x.?? HohOo…^_____^ Pahtu lak gerak g tescO carik barang dapO.

Yeah, di sini larh keBOROSan aQ bermula.!
 *true fact : i'm a shOpahOlic.! -_____-"

Mentang-mentang larh purse tengah gemOk. aish~ =,=. Laju jek tangan aQ na capai itu capai ini. T___T huwaa~~ kat TescO sekarang tengah banyak promotion. Barang murah-murah wOo~ Nih yang aQ da start pinar-pinar mata neh. xbOle lelamer kat sane.!! @___@ amek itu, amek ini, hamper sume barang aQ dah. Padahal tadi Cik Puteh suh beli beras ngan jem saje. Erkk..T_____T
Mase na bayO kat kaunter, duet terbang hamper 40 hingget.! Haaa..amek kaw.! =,=’ Mane niat na jimat neh.?? T___T urghh~ tuh pOm hamper tergOda na beli Cadburry chocolate Mousse~ err…huwaa~ na beli jugak nati.! Xpedulik.! Na jugak.! Menyesal dah, nape larh xamek jek tadi. =,= kan dah kempunan~ wuwu~ !____!
Balek uma aQ check barang ape jek yang aQ da labur tadi,(sebab takOt TERmenyesal beli.huhu ^^,) Err..xde larh merepek sangat pOm bende-bende yang aQ beli. Sume sumber inspirasi aQ untOk study n idOp kat bumi Melaka neh. Hehee..
.:: Susu segera dutch lady plus dengan cOco crunch untOk bekpes aQ *siap dapat keychain free lagik dalam kOtak tuh.wee~ ^____^
.:: Snek Tam-Tam 10peket dalam satu bungkusan yang sangat sedap untOk krak-kuk-krak-kuk. Wink2x~
.:: Snek Super Ring n Twisties 2,3 peket~. Hehee. Best kalO makan sambil tengOk mubi neh.. +____+ err…bukan sambil study ekk.?? hOhoo..
.:: biskut Tiger & 100 Plus untOk tambah energy~ ^^,
.:: yang lelaen barang-barang kePENTINGan. ^____^
See..pentingkan sume barang tuh. sO, memang xbOle menyesal larh yep.! =,=

Oke.! cukOp-cukOp.! Na start study CrOsS cultural Management pulak~
*kunun-kunun larh rajen kan. Muehehe \(^___^)/. Saye rajen Oke.!
**mOod : kaler-kaler~

2 comments:

  1. waalaikumussalam.
    tak pe kalo sekali skali ngee~
    duit berkepuk eh...blnje ! blnje !

    ReplyDelete
  2. weee~ skali skala tuh la yg susa yunk. huhuu..T___T
    err..bole2. meh turun mlake. hehee. ^^,

    ReplyDelete

1st Award From AmOi.! ^___^

kenal as yusra.? o.O.??

scholarship.