TIP.TOP

easy statistics

Saturday, September 24, 2011

Aku kini. . .

Assalamualaikum wbt~

Dah agak lama aku tak pOst ape-ape kat blOg neh. Rindu.! ^____^

For the past few mOnths, terlalu banyak benda yang dah berlaku dalam hidup aku, tapi tak terluah langsung kat atas monitor laptop neh.

Tu lah, setiap kali dah bukak new pOst, tetibe je aku blank. Tak tau macam mane na mulakan ayat. Hailaa~ Org tak bersastera n berseni neh memang lah payah. (=,=')

.: Sesungguhnya memang lah aku takde mOod na menulis lagi~ ^__^

2 comments:

1st Award From AmOi.! ^___^

kenal as yusra.? o.O.??

scholarship.