TIP.TOP

easy statistics

Wednesday, May 4, 2011

Kenapa Lelaki Suka KacO Pompan.??

Assalamualaikum wbt~ ^___^
Dan Selamat PAGI~

Hari neh aQ baru rase relax sket lepas abes lagi satu paper semalam. Huhuu. Padahal ada lagi 2 paper neh. aish~ -_____-“ Takper-takper, sat lagi aQ study larh neh. hOhoO..^_____^,

Err…tadi sebelum aQ bukak blog, aQ layan mukebuku dulu. *aura untOk mengOn9kan diri sangat kuat apabila ternampak laptop & broadband. Huhuu… Padahal niat bangun pagi neh na study. -_____-“ aishh~

Tadi aQ ade tengOk status sOrg membe pOmpan aQ neh. aQ cOpy paste dr status die ;
“aq bukan sombong la, tapi aq xberkenan dengan cara kaw nak tegur pompan. Kaw ingat semua pompan suke dengan cara kaw tuh.?? Bile aq wat bodoh, kaw nak kutuk-kutuk aq pulak. Hampess la lu mat.!”
Err…abaikan bahase itu yep. ^^, Oke, tetibe aQ tergerak na wat entry pasal neh.

“Kenapa lelaki suke kacO pOmpan kat tepi-tepi jalan, kat shopping malL & sebagainya.?? O.o?”
Pada yang lelaki larh, kOrg tawu tak, bila kOrg tetibe tegO pOmpan yang sedang berjalan, tak kira larh kat tepi jalan Or kat shopping mall ke, kOrg mendatangkan cuak & takOt kepada pOmpan tersebut. Ini adalah FACT. Tak tawu larh, kalO ada yang tak rasa cenggitu kan…
*err..ni aQ cilOk dr gOogle. xdpt gmbO yg seswai~

aQ sebagai seOrg pOmpan sangat memahami situasi ini. Sebab aQ ngan membe-membe aQ selalu kene. Ye larh, aQ paham sebab membe-membe aQ memang cun-cun kan untOk dikacau..*aQ memang xcun, tapi aQ cOmel...^__^ kan.kan.?? err…abaikan~ =,=’ Dengan dunia sekarang yang aQ rase macam dah tak secure neh. Mane larh tawu kOrg na cOlek ke, na bawak lari ke kan…hOhoo. jaO tak aQ fikir.?? Muehehee. Tapi betOl ape.?? Bahaya taw.!

sO, abg-abg, pacek-pacek, rOmeO-rOmeO sekalian, kOrg tawu tak, cara kOrg na tegur tuh sangat-sangat larh tidak menampakkan yang kOrg tuh macho taw. Apa yang kOrg expect yep bila kOrg kacO pOmpan.? kalO pOmpan tuh balas, kOrg cakap pOmpan tuh gataii. kalO pOmpan tuh tak balas, kOrg cakap pOmpan tuh sOmbong.?? Pastuh siap kutOk-kutOk lagi tuh. Hish~ -_____-“ tak bersOpan langsung. Tak paham larh aQ~

kalO kOrg na kenaii ngan pOmpan tuh sekalipOm, cari larh cara yang menunjukkan kOrg tuh gentleman sket. (*Err…neh ape yg aQ wat neh.?? na ngajO Org pulak ke.??+_____+. Hahaa.) Beri salam dulu ke, bagi pOmpan tuh rasa selesa & tak pikir yang bukan-bukan pasal kOrg ke. Pastuh baru larh kOrg mulakan ayat kOrg... Ecehh…xleyh blah ayat aQ neh. Ahaakkk~ sengal larh kO as..aish~ @___@.

Tapi aQ na sarankan, kalO kOrg nampak pOmpan-pOmpan cun kat tepi jalan tuh, tak payah larh kOrg kacO. Tak kira larh die seksi ke tak. Takder pekdah nye pOm. Sebab kOrg bOle dapat pOmpan yang lagi cun kalO kOrg baek. Ehh..silap, jOdoh tuh ditangan Allah, kalO kOrg baek, kOrg akan dapat pOmpan yang baek-baek (pakej sekali larh tuh. pOmpan baek-baek neh slalunya cun-cun kan ^^,). kalO kOrg kacO pOmpan kat tepi jalan tuh, kOrg dapat ape je.?? Dapat dOse je bila kOrg kutOk pOmpan tuh bila dia tak balas. Tak tambah lagi dengan sumpah seranah dari pOmpan tuh. Yang neh, dalam hati jek. hOhooo. aQ bese wat kan…ngee~ ^___^

Lama pulak aQ wat entry neh. takder idea dah. HohOo…adakah aQ sarcastic.?? err...

mOod : hari neh na pegi klinik ngan cik P-Qa~ merempit untOk merelease kan tensi~ wee~ \^___^/

9 comments:

  1. hehe...

    betul tu..macho la sikit kan..hehe

    ReplyDelete
  2. kalau perempuan , faham ~
    lelaki , hampeh ~~

    ReplyDelete
  3. shark : err...hahaaa. memg xsume laki begitu..^^,

    ReplyDelete
  4. HonEyBuNNy : betul3x...hehe. ^^,

    ReplyDelete
  5. nelly : itu larh kan..hehe. sb dorg xpena kene kaco, tuh yg dorg wat kan. huhu

    ReplyDelete
  6. x boleh nak salah kan lelaki 100% jugak dalam hal ni sbb lelaki dah dijadikan dengan sikap cam tuu kann.. Lagi satu, cuba klaw pompuan tu pakai tudung labuh ka,purdah ka, kompem laki tu x akan kaco.. slalunya pompuan yg dok jadi sasaran ni ialah pompuan yang pakai seksi.. sbb tu slalu kena kaco.. ;)


    MySuaraBlog: Sebiji Telur Jer?

    ReplyDelete
  7. Zwan Sabri : Yeah~ tengah tgu org komen cenggini. ^^, sbb malas dah na taep entri pnjg2 kt ats..huhu

    yep, mmg salu pompan seksi je yg kene kaco kn.? tp zmn skrg neh, pompan tudung labuh pn kene kaco jgk. Membe-membe pompan as ade mcm2 jenis. N most of them xseksi. malah, kalo pakai baju kurg lg ramai yang kaco..mcm mane tuh.?

    ReplyDelete
  8. yunk . kol3 kite g merempit okey .

    ya right . even kat atas moto pon ade mat2 moto kaco . seyess scary . korg kaum laki jgn la kann camtu nti korg dinobatkan as scary as hantu . even worse sometimes , nak k ? xgentleman la gitu .

    ReplyDelete

1st Award From AmOi.! ^___^

kenal as yusra.? o.O.??

scholarship.