TIP.TOP

easy statistics

Monday, December 31, 2012

2013


Bismillahirrahmaanirrahim~

Hari ne 31 Disember 2012, hari terakhir bagi tahun 2012.
Alhamdulillah, masih lagi diberi kesempatan oleh Allah swt untuk bernafas dan menikmati pencemaranasaprokokdankilangudara segar di atas muka bumi-Nya ini.

Esok dah masuk tahun baru 2013. Hoyeah~ \^_^/ So... babai 2012~

Well, sekarang na kene pikir dah azam tahun baru neh… and dah bole kot na tulis atas kadboard dengan kaler-kaler pastuh tampal kat dinding macam zaman kanak-kanak dulu. Hehee

Hurmm…dah nampak dah bayang nak kuar kereta sebijik..huhu *err…lesen pon tak dpt lagi neh..acane ekk…adess~ =_=’..
Nak cari keje tetap gaji riburiban... blablabla… *niat na tolong family neh… tapi haruslah keje yang halal~ aminn aminn~
Nak cari pakwe hensem-smart-kachak ade kereta  Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster pakai baju tight-in paras pinggang-tie belang-belang rimau-rambut belah tepi skematik petorik…  blablabla…
Nak kawen cepat. Nak sanding pakai suit pink sedondon bling-bling dengan bunga ropol-ropol hantaran satujutaserbasatu…blablabla..
Nak anak 10-pasang-kembar-setahun-satu…blablabla...
Ehh? O_o??? Hahaa.!! Ke-berangan-an di situ. Hailaa~ merepek-makan-kerepek dah aku neh…Tskk >_<’

Hakikatnya… aku tak pikir langsung pasal nak sambut tahun baru.
Huhu. Seingat aku, memang tak pernah la aku amek kesah pasal tahun baru. Tahun-tahun sebelum neh, aku bizi belajar. Bizi pikir nak masuk semester baru. Bizi pikir nak exam, nak cari tempat praktikal dan siapkan thesis dan dotdotdot…
Tahun neh kot, baru bole nampak…bole rase… bole teriak terkejut eksaited omai-omai~..
Ehh, da na masuk new year lah.!!


Hahaaa… dalam hati dah rase nebes.. wuwu~ cepatnya masa berlalu.
Masuk tahun baru bermakna umur dah naik lagi setingkat.!! >_<’

Arghh… terase tuanya diri ini. Walopon fizikal maintain kecik-kiut-shomel-tak meninggi tapi melebar lebih... Urghh~ =_=’

*ohh..Johor tak amek cuti new year. Jadinye esok kene keje macam biase~ =_=’

2 comments:

1st Award From AmOi.! ^___^

kenal as yusra.? o.O.??

scholarship.