TIP.TOP

easy statistics

Tuesday, December 18, 2012

Kasut lagi.!!



Bismillahirrahmaanirrahim~

Huarghh.!! Ke-GILA-an aku pada kasut makin menjadi-jadi.!! >_<’ seriyussss aku tak bole masuk kedai kasut lagi dah untuk 2-3 bulan akan datang.!! Iskkk….

Hari neh niat nak teman colleagues beli kasut jep... tak tersangka dengan aku-aku sekali pon dapat sepasang jugak.!! Erkk….. T__T bukan minggu lepas baru je dapat dua pasang ke.?? Hailaaa~~ Nafsu.! Nafsu.!

Tapikan… tapikan… rasenye berbaloi kot… ke tak.?? ngee~~ ^__^v

Tadaa.!!


Cantik oiiii.!! Tergoda ai.! Dua-tiga-empat-lima riburatuspuluh kali aku pandang terase-rase macam die memanggil-manggil aku suh bawak die balik… macam berhantu lak kasut neh. Hishh…  dahla ade satu je size yang bukan size aku, tapi muat pulak bile aku pakai… Ergh..T__T tapi…tapi… kalo tak amek kang ade lak yang meleleh ayaq liur ngidam tak dapat… iskk…

Jadi… dengan laju-lajunya aku terus bagi kat sales girl tuh and laju-laju suh membe aku pilih cepat and laju-laju bayar and laju-laju jugak blah dari situ… *walopon sebenarnye dekat satu jam jugak lepak dalam kedai kasut tuh… Wuwuwu~ >_<’

Tapi kali neh aku TERbeli high heel lak... err…mampu tak ea nak pakai.?? Aku rase aku dah tinggal image high heel neh ade kot dalam 3 tahun. Sejak-sejak trend wedges feymes neh, memang aku dah lupe terus ngan high heel. Yelah, wedges neh lebih selesa dari high heel walopon nampak high heel lebih classy dan elegant~ aww~~ class nyah~~ Hahaaaa… *tetibe poyo =_=’

Heheheh… bolela nak melaram ngan high heel lak gi majlis kawen memembe pasne kan… kehkehkeh \^_^/

*membe aku cakap : even pakai kasut 5 ke 10 inch pon tetap tak tinggi-tinggi jugak... Cisss~ fine.! aku memang ketot... Caitt~ =_=’

No comments:

Post a Comment

1st Award From AmOi.! ^___^

kenal as yusra.? o.O.??

scholarship.