TIP.TOP

easy statistics

Friday, December 14, 2012

Red Modani Promosi 2 Pasang RM60 sahaja.!!


Bismillahirrahmaanirrahim~ Dengan menyebut nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang~

Eksaited neh.!!

Seriyus, ini bukan cerita tipu.!! >_<.!! Cawangan Red Modani kat Plaza Kotaraya Jalan Trus Johor Bahru tengah wat promosi weyh.!!!! Beli 2 pasang kasut dengan harga RM60 sahaja.!! Wedges dan high heel maaa.!! Err…pade yang tak minat tuh, kasut sarung and flat pon ade promosi… 20 percent less.! Affordable sangat-sangat… bling-bling tak mata.?? Hahaaa..

Promosi penghabesan stok mungkin… tapi bagi penggiler shopping kasut macam aku neh, memanglah aku takkan lepaskan langsung peluang neh.! hOyeahhh.! ^_^v

Aku tak pasti sampai biler promosi neh ade, tapi yang aku tau, die baru je open shop semalam (13 December 2012). Almaklumlah.. dua tiga bulan yang lepas, Plaza Kotarayakan sedang dalam mood meng’make-over’kan wajah dan style baru yang lebih moden dan eksklusif. So, belum ade banyak kedai lagi yang bukak kat dalam tuh.

Dan alang-alang arine hari Jumaat, lunch hour aku ade dua jam setengah. Kaki lak memang dah gatal nak berjalan ke tempat-tempat yang berpotensi untuk meng’kempis’kan purse… dan Kotaraya lah halatujunye…btw, yeah!! saye seorang kaki-shopping-susah-mati punye olang.!! \(^_^)/ huhu.

Aku ngan sorang akak satu opis tuh lepak, pusing-pusing, tarik rambut berebut kasut dengan orang lain, men’cube-try-test’ dan catwalk bagai dengan kasut-kasut kat situ selama hampir sejam lebih kowt…..

Sebabnye…………

Kteorang memang rambang mata sampai tak tau nak pilih kasut yang mana satu.!! Seriyus cantik-cantik.!! >_<’ sampai promoter tuh pon dah sengih kambing jek tengok ragam kteorang. Tapi naseb je die tak wat muke ketat-kelat-masam-annoying... kalo tak memang kteorang blah gitu jelah… heheh ^___^v

Tapi…. Tapi… tapi…. Dah banyak kasut yang takde size.!! Wuwuwuu~ kan aku dah cakap… promosi penghabisan stok. Memanglah susah nak jumpa size aku…. Sob-sob~~ T_____T

Tetapi walaubagaimanapun….
(err…abaikan penggunaan tatabahasa yang ntah betul ntah tak neh =_=’)


Hasilnye…………


tadaaaa.!!  \(^_^)/






memang dua pasang kasutlah aku dapat.!! Tehee~

*haish~  lepas neh kene jimat dah >_<

6 comments:

  1. Alo ha kak !! alahai jelesnya saya...nk jgk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. silelah jeles.! hehe... nak mai la sini ;)

      Delete
  2. Replies
    1. ehh...ade. promosi rm60 dapat sepasang je tp... berbaloila jugak kan...hehe

      Delete

1st Award From AmOi.! ^___^

kenal as yusra.? o.O.??

scholarship.